Horsemanship academy online

Maak de start met de horsemanship academy, 

dit stap voor stap programma om in harmonie 

met je paard te rijden, problemen op te lossen en 

je ambities te verwezenlijken. 

Wat ga je leren in de horsemanship-route?

 • Stap voor stap vaardigheden aan de lijn
 • Stap voor stap vaardigheden zonder lijn
 • Stap voor stap vaardigheden rijden freestyle
 • Stap voor stap vaardigheden rijden met contact
 • Probleemloos trailer laden
 • Hoe start je een jong paard
 • Basisopleiding van veulens
 • Welke persoonlijkheid heeft jouw paard
 • Hoe los ik problemen op
 • Leren van experts zoals dierenarts, behandelaar, zadelpasser, hoefsmid, voedingsdeskundige etc.
Modules in de HorsemanshipRoute

Wat krijg je?

 • Direct toegang tot meer dan 200+ Nederlands gesproken videolessen.
 • Direct toegang tot alle theorielessen (100+).
 • Maandelijks nieuwe video’s.
 • Lessen gegeven door Humphrey Dirks (*** Parelli instructeur en TAKT instructeur)
 • Onmisbare informatie en lezingen van diverse paardenprofessionals.

Probeer het nu een week uit voor slechts € 2,00

Voor wie?

 • Voor beginnende, gevorderde en bedreven studenten.
 • Voor ruiters en paardeneigenaren uit diverse stromingen.
 • Voor mensen die willen starten met horsemanship en mensen die bekend zijn met horsemanship.
 • Voor ruiters met sportambitie.

Maak je dromen waar en begin vandaag

Horsemanship vraagt toewijding

Deze leerweg is voor beginners en gevorderden. Er zijn meer dan 200 video’s te bekijken die je meenemen op deze horsemanship-reis. Het programma wordt telkens uitgebreid met meer informatie en is een doorlopend systeem waarbij we jouw input erg waarderen. Alles draait om communicatie en verbinding met je paard om de band te versterken en in harmonie samen te werken. Of je nu grondwerk wilt doen, recreatief wilt rijden, in vrijheid wilt werken of een sportambitie hebt, de principes die je in dit programma leert zijn voor de ruiter en paardeneigenaar altijd bruikbaar. 

Veel mensen gaan horsemanship toepassen als er al een probleem is ontstaan, terwijl je er juist een probleem mee kan voorkomen. Horsemanship is een leven lang leren met ieder paard en in iedere situatie opnieuw.

Probeer de HorsemanshipRoute nu 1 week voor slechts € 2,- 

Wat anderen over ons zeggen

De HSR is een uitkomst
“Eind 2017 ben ik gestart met lessen bij Humphrey Dirks Horsemanship. Helaas is Alforst voor mij niet naast de deur en is wekelijks een route maken niet te doen. De HorsemanshipRoute is voor mij een echte uitkomst. Ik ben lid sinds juli 2022. Humphrey komt ongeveer elke twee maanden naar ons toe. Als ik tegen problemen aanloop in mijn training pak ik eerst de HorsemanshipRoute erbij, kom ik er dan nog niet uit dan gaat het op mijn lijstje voor de les. Daarnaast gebruik ik het als naslagwerk van de theorie die we tijdens de les bespreken. Mijn favoriete module is die van on the road. Ik vind het inspirerend om te zien hoeveel duidelijke en eerlijke communicatie kan veranderen voor een paard. Ik ben erg enthousiast en erg benieuwd hoe het verder gaat met Dirkie (nieuwe jonge paarden module).'
Esmée en Abbey
Een grote drive zijn kennis te delen
'Ik les al een aantal jaren bij Humphrey. Wat mooi is aan zijn manier van lesgeven is dat hij zijn ogen niet sluit voor andere methoden en/of zienswijzen naast de horsemanship basis. Hij leert daarom altijd zelf nog bij en hij heeft een grote drive deze kennis te delen om zo de paardenwereld steeds een beetje beter te maken. Humphrey is voor mij dan ook een enorme inspiratiebron. De lessen zijn nooit saai en ik leer telkens weer bij. Ben daarom ook erg blij dat hij als digibeet😜, eindelijk een online platform is gestart waar hij al zijn kennis en kunde op deelt. Het is rauwe content, niet de geperfectioneerde plaatjes waar je in mijn ogen niet van leert. Het is fijn om tussen de lessen door te kijken hoe het ook alweer zat, dat houdt jezelf scherp. Naast de lesfilmpjes vind je er ook veel theorielessen met uitleg over onderwerpen als een bokkend paard, een bijtend paard, etc. Ook nodigt hij gasten uit die spreken over onderwerpen buiten zijn expertise zoals, een passend zadel, osteopatie, voeding, hoeven, etc. Dit maakt de horsemanshiproute een meer dan compleet platform waar ik graag uurtjes op doorbreng'. 
Manon en Allison
Een logisch systeem
“Wat ik zo fijn vind aan dit programma is, dat het zo logisch is. In het programma zit een systematische en logische opbouw die begrijpelijk is voor iedereen. Stap voor stap bouw je je kennis en vaardigheden op en ontwikkel je de communicatie en de harmonie met je paard. Dat je gevoel moet hebben en ontwikkelen met een paard is vrij logisch maar niet altijd gemakkelijk, dit programma helpt me hierbij enorm. Nu begin ik op een fijne manier vooruitgang te boeken. Dank je wel !“ 
Laura

Ik begin vandaag

Horsemanship-academy

per week

Prijs € 29,95 per maand

Horsemanship-academy

per kwartaal

Prijs € 74,95 per maand

Horsemanship-academy

per jaar

Prijs € 249,95 per jaar